Steltloperworkshop Lauwersmeer

Grutto in Uitkerkse Polder - Ewoud L'Amiral
Steltlopers hebben al vele vogelkijkers grijze haren bezorgd. Ze zijn niet alleen moeilijk uit elkaar te houden maar bovendien ook niet zo algemeen te vinden.

Het Lauwersmeer in het noorden van Nederland is een uitzondering op de regel en een fenomenale magneet voor deze prachtige vogels.
Grote gemengde groepen van duizenden vogels kun je, op het juiste moment van de dag, van heel dichtbij waarnemen!

Het Lauwersmeer is met andere woorden de ideale studieomgeving voor deze workshop, zowel voor beginners als gevorderden.

Reisprogramma en praktische informatie

WulpDagindeling:

DAG 1:  lezing inleiding steltlopers
(met o.a. topografie, rui en leeftijdsbepaling)
Excursie.

DAG 2:  lezing theorie soortherkenning ruiters.
Excursie en lunch.
2e lezing theorie
Excursie

DAG 3:  Excursie en lunch

Data: Periode augustus - september. 2019
Verblijfsdata zijn vrij te bepalen in overleg met Starling reizen door de groep.

De reis gaat enkel door indien er een minimum aantal deelnemers van 10 personen reserveert.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 14 personen.

Begeleiding: Starling begeleider

Prijs: 420 euro/pp incl BTW inclusief twee overnachtingen, alle maaltijden, niet-alcoholische dranken, alle gegidste excursies. Exclusief transport.

Inlichtingen

Voor alle inlichtingen en reserveringen:

Starling Reizen

Kantoor:
Dendermondsesteenweg 40,
9000 Gent (enkel op afspraak)

Tel.: +32(0)9/395.05.35

E-mail: contact@starlingreizen.be

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.