Vrijwilligers

Gratis voor één vrijwilliger: de bushcaft Living by nature jaaropleiding. Je wilt passie voor natuur doorgeven en bushcaft daarvoor als middel gebruiken? Je wilt hiervoor de ferm doorgedreven jaaropleiding Living by nature volgen? Deze opleiding gaat voor het eerst door in België. Je kan hier solliciteren om deze vorming gratis te volgen.
Wil je mee bouwen aan een groenere leefomgeving? Wil je je graag professioneel engageren voor de schapen en herders? En zit zowel dieren verzorgen als de handen uit de mouwen steken in jouw genen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven.
  • schapen
  • herders
  • Averbode
  • Mechelen
Natuurpunt CVN zoekt vrijwillige lesgevers voor de versterking van het educatieve aanbod.
  • Educatie
  • lesgever
Wij zoeken vrijwilligers voor het onthaal van bezoekers, de cafetaria, natuurbeheer, educatieve activiteiten en begeleide wandelingen
  • Kinderen
Wil je jouw video portfolio uitbreiden én tegelijk bijdragen aan de bescherming van natuur en biodiversiteit in Vlaanderen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
  • Video
Draag als vrijwilliger je steentje bij aan de Vlaamse natuur. Als vrijwilliger kom je terecht in een warme vereniging waar je werk hard gewaardeerd wordt. Word actief bij je lokale Natuurpuntafdeling en help bij het onderhoud van een natuurgebied in jouw buurt.
  • Activiteiten
  • Bestuur
  • Antwerpen
  • Oost-Vlaanderen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
Natuurpunt cvn vzw zoekt voor de bushcraft vorming ‘Jaaropleiding Living by nature 2020’ een vrijwilliger die de opgedane vaardigheden en kennis verder wil uitdragen binnen Natuurpunt.
  • Opleiding
  • Bushcraft