Ontdek de natuur in eigen land.

Corsendonk Hotels startte meer dan 40 jaar geleden toen Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout een nieuwe bestemming kreeg als hotel. Ondertussen kan je ook aan de kust en in de Ardennen uitblazen in het groen in een Corsendonk hotel, vakantiecentrum of camping. Of je houdt van gastronomie, de stad of kindvriendelijkheid, voor elk wat wils.
Vanuit elke locatie kan je de natuur intrekken.

Aanbiedingen

Wandelarrangement De Liereman

• Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen met ontbijtbuffet
  • Infobrochure “De Liereman”
  • Proeven van streekproducten in bezoekerscentrum De Liereman: Gageleerbier, biologisch appelgebak en pijpenstrootje
  • Per boeking wordt 1m² natuur beschermt in Landschap de Liereman

Prijs 109 euro per persoon (tweepersoonskamer, exclusief toeristenbelasting)

Priorij Corsendonk – info.priorij@corsendonkhotels.com - +32 14 46 28 00

Culinair wandel- of fiets arrangement in Kasterlee

•             2 overnachtingen met uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels

•             1 picknickpakket per persoon

•             1 culinair driegangendiner (exclusief drank)

•             Fiets- of wandelroutes van de omgeving

Prijs 189 euro per persoon (tweepersoonskamer, exclusief toeristenbelasting)

Corsendonk Hooge Heyde – info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com - +32 14 55 18 34

Natuurpunt arrangement in Spa

•             Welkomstdrankje

•             2 overnachtingen half pension, inclusief drank tijdens de maaltijden

•             1 toegangsticket voor het Museum van het bos en het water, vertrekpunt van talloze wandelingen

Prijs 143,50 euro per persoon (tweepersoonskamer, exclusief toeristenbelasting)

Kind 6 tot 14 jaar: 67 euro - Kind 2 tot 5 jaar: €53 euro

Corsendonk Sol Cress – info.solcress@corsendonksolcress.com - +32 87 77 23 53

Wandelarrangement in Blankenberge

•             Dag fietsverhuur met fietsroute en infobrochure Uitkerkse Polder

Prijs 145,50 euro per persoon (tweepersoonskamer, exclusief toeristenbelasting)

Kind 6 tot 14 jaar: 96,50 euro - Kind 2 tot 5 jaar: 81,50 euro

Inlichtingen en reserveringen

Corsendonk Duinse Polders – info.duinsepolders@corsendonkhotels.com - +32 50 43 24 00

Natuur.reizen: net dat ietsje meer!

Natuurpunt selecteert de beste touroperators om je de mooiste natuurervaring te garanderen tegen een correcte prijs.
Deze exclusieve aanbiedingen werden door Natuurpunt samen met Corsendonk Hotels uitgewerkt.
Zo kunnen we je een uniek programma bieden met excursies en uitstappen en dat alles tegen een zeer scherpe prijs.

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.