Ontdek de natuur in eigen land.

Corsendonk Hotels startte meer dan 40 jaar geleden toen Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout een nieuwe bestemming kreeg als hotel. Ondertussen kan je ook aan de kust en in de Ardennen uitblazen in het groen in een Corsendonk hotel, vakantiecentrum of camping. Of je houdt van gastronomie, de stad of kindvriendelijkheid, voor elk wat wils. Vanuit elke locatie kan je de natuur intrekken.

Aanbieding

De Kempen is vlot bereikbaar, vlak, groen en vol afwisseling. Ideaal voor een korte fiets- of wandelvakantie. Vanuit de verschillende Corsendonkvestigingen ontdek je het hart van de Kempen!

Wandelarrangement met koffernabrengservice

•             1 overnachting met ontbijt in Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout

•             1 dag wandelen velden, boomgaarden en bossen

•             1 overnachting met ontbijt in Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee

•             1 dag wandelen, terug naar de Priorij.

Prijs per persoon: € 119,50*

Prijs per persoon met twee gastronomische 3-gangen diners van de chef, excl dranken:
€ 206,50*

Natuurpuntleden genieten 10% korting (geldig op de reservatie van de kamers) mits vermelding ’Natuurpunt’.

*Prijzen op basis van 2 personen per kamer, toeristenbelasting niet inbegrepen.

Inlichtingen en reservaties

www.corsendonkhotels.com

Natuur.reizen: net dat ietsje meer!

Natuurpunt selecteert de beste touroperators om je de mooiste natuurervaring te garanderen tegen een correcte prijs.
Deze exclusieve aanbiedingen werden door Natuurpunt samen met Corsendonk Hotels uitgewerkt. Zo kunnen we je een uniek programma bieden met excursies en uitstappen en dat alles tegen een zeer scherpe prijs.

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.