Les étangs de Belval-en-Argonne

Belval

Beeld je in...
Onze Gaume, maar dan aangerijkt met een diversiteit aan soorten als roodkopklauwier, withalsvliegenvanger, springkikker, geelbuikvuurpad, relmuis, woudaap, roerdomp... Deze streek bestaat en heet de Argonne!
Organiseer samen met je vrienden natuurliefhebbers een echt natuurweekend en ontdek dit prachtig stukje natuur op een boogscheut van de Belgische grens. Eindeloze authentieke loofbossen, kleinschalige landschapselementen, pittoreske dorpjes en de prachtige meren van Belval!

Een weekend die je als Natuurpunter eens moet gedaan hebben.

Reisprogramma en praktische informatie

Les étangs de Belval-en-Argonne

Dagindeling:
DAG 1 Aankomst in Beaulieu: onthaal en avondmaal
DAG 2 Dagexcursie Belval en omgeving
DAG 3 Dagexcursie Belval en omgeving. Vertrek rond 17h

Data: te bepalen in overleg met Starling reizen en de Natuurpunt conservator.

De reis gaat enkel door indien er een minimum aantal deelnemers van 10 personen reserveert.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 14 personen.

Begeleiding: Starling begeleider en Rik Desmet, conservator Natuurpunt Belval

Prijs: 475 euro/pp incl BTW inclusief twee overnachtingen, alle maaltijden, niet-alcoholische dranken, alle gegidste excursies.

Alle kamers zijn tweepersoonskamers.

Voor alle inlichtingen en reserveringen:

Starling Reizen

Kantoor:
Dendermondsesteenweg 40,
9000 Gent (enkel op afspraak)

Tel.: +32(0)9/395.05.35

E-mail: contact@starlingreizen.be

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.