Natuurfotografie weekend op de Hoge Venen

Reis mee naar de Hoge Venen voor een weekend vol landschaps- en wildlife fotografie.

Reisprogramma en praktische informatie

Dagindeling maart:
DAG 1 afspraak Botrange, daarna avondeten, uilentocht
DAG 2 Dagexcursie op zoek naar bosvogels zoals de spechten, mezen en andere zangvogels. Avondexcursie uilen.
DAG 3 Dagexcursie Hoge Venen op zoek naar Korhoen, Klapekster en de overige doelsoorten.

Dagindeling juni:
DAG 1 avondeten, uilentocht
DAG 2 Dagexcursie op zoek naar hoogveenspecialiteiten zoals Blauwe vuurvlinder en Hoogveenglanslibel. Avondexcursie bevers.
DAG 3 Dagexcursie

Dagindeling oktober:
DAG 1 Aankomst en avondsessie fotografie
DAG 2 Landschaps- en wildlife fotografie tijdens de ochtend- en avonduren
DAG 3 Landschaps- en wildlife fotografie tijdens de ochtenduren, excursie namiddag.

Data: te bepalen in overleg met Starling reizen door de groep. Keuze uit 3 periodes.

De reis gaat enkel door indien er een minimum aantal deelnemers van 10 personen reserveert.
Het maximum aantal deelnemers bedraagt 16 personen.

Begeleiding: Starling begeleider

Prijs: 330 euro/pp incl BTW inclusief twee overnachtingen, alle maaltijden, niet-alcoholische dranken, alle gegidste excursies.

Inlichtingen

Voor alle inlichtingen en reserveringen:

Starling Reizen

Kantoor:
Dendermondsesteenweg 40,
9000 Gent (enkel op afspraak)

Tel.: +32(0)9/395.05.35

E-mail: contact@starlingreizen.be

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.