Natuurpunt Lummen is actief in Lummen. Een team van gedreven vrijwilligers maakt daar werk van meer en betere natuur. Wil je graag meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten.

Nieuwe vrijwilligers gezocht

Een nieuw werkjaar, een nieuwe uitdaging. Heb je zin om je in te zetten voor de mooiste plekjes natuur in Lummen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0479 066 413 of natuur.lummen@gmail.com. Een greep uit ons aanbod: maken van onze nieuwsbrief, beheerwerken in de natuur, gidsen van activiteiten, opvolgen van de resultaten op het terrein (monitoren), verzorgen van een natje en droogje tijdens onze activiteiten, aankopen van gronden, ... wat je maar wil. Je moet zeker geen natuurexpert zijn. Goesting is genoeg. Wij zorgen voor de rest!