Saleghem Krekengebied
Hugo De Beuckeleer

Natuurpunt Waasland

Natuurpunt Waasland vzw is een regionale vereniging die werkt voor het behoud van alle natuurgebieden en open ruimten in het werkingsgebied. Sinds 1/1/2017 bundelt Natuurpunt Waasland de krachten van Natuurpunt Waasland Noord, Natuurpunt Zuid Waasland en het voormalige Natuurpunt WAL.

Sinds 25/3/2018 maakt ook Natuurpunt Hamme deel uit van Natuurpunt Waasland , en is ook Natuurpunt CVN Waasland (Wase natuurgidsen) toegetreden tot Natuurpunt Waasland vzw. 

Het werkingsgebied van Natuurpunt Waasland vzw omvat elf gemeenten: Antwerpen Linkeroever, Zwijndrecht, Beveren-Waas, Kruibeke, Temse, Sint Gillis-Waas, Stekene, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren en Hamme. We hebben bijzondere aandacht voor de Schelde met haar slikken en schorren en de Durme, die beiden door ons werkingsgebied lopen.

Natuurpunt Waasland vzw komt tevens op voor het behoud van de biodiversiteit en een gezond leefmilieu in haar werkingsgebied.

 

Info@natuurpuntwaasland.be             https://www.facebook.com/natuurpuntwaasland


ON 0419.730.480 | RPR Ondernemingsrechtbank Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde | Maatschappelijke zetel: Grote Baan 197, 9120 Melsele

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP