Ben jij een ravotter, verstopper, takkenruiter of boomhutmuiter?

Hou je van spelen, rollen, vallen of lekker liggen in het gras?

SNUIT

het buitenpretloket van Natuurpunt

Dankjewel! Jullie telden massaal de vogels in jullie tuinen en op de speelplaatsen. Goed gedaan Snuiters! In de tuinen waren de huismus, de koolmees en de kauw de meest getelde vogels. Benieuwd naar de cijfers van je provincie of wie de meeste vogels zag in zijn tuin? Ontdek snel alle resulaten van Het Grote Vogelweekend 2024

Ook na het telweekend mag je die geverde vriendjes in je tuin blijven verwennen.

Dat doe je zo: 

SPEELNATUUR

Wiebel over stammen, slinger aan touwen, bouw met takken, … Ontdek de avontuurlijkste speelnatuur achter de vlaggetjes op onze interactieve kaart.

NIEUW: LUISTERWANDELINGEN

Vind jij wandelen ook s(t)oms leuk? Ondek de vijf nieuwe radio2-luisterwandelingen voor Snuiters, vol zotte weetjes en avontuurlijke doe-dingen.

Snuister door de pagina's vol met SNUITSPIRATIE voor dode momenten, saaie wandelingen en uren spel-, leer- en doeplezier.

> NAAR SNUITSPIRATiE

SNUIT-ACTIVITEITEN

Natuurpuntafdelingen, werkgroepen, bezoekerscentra en partners organiseren het hele jaar door workshops, zoektochten, knutselateliers en meer. Voor groot en klein(er).

> ZOEK IN JE BUURT

 

 

 

Wil jij als eerste onze nieuwe natuuravonturen ontdekken?

Ben je ouder, jeugdwerker, leerkracht, … en trek je graag de natuur in? Deel je eigen tips en laat je inspireren door anderen in onze FACEBOOKGROEP.

public://itr_longread/hout_snijden.png

Snuit is het buitenpretloket van Natuurpunt

 

Met steun van

TOP