Ben jij een ravotter, verstopper, takkenruiter of boomhutmuiter?

Hou je van spelen, rollen, vallen of lekker liggen in het gras?

SNUIT

het buitenpretloket van Natuurpunt

1,2,3... TEL DE VOGELS DIE JE ZIE-T

Tel van 23 tot 27 januari de vogels op de speelplaats of in het weekend van 28 en 29 januari thuis in je tuin of op je balkon. Een kwartiertje tellen maakt van jou al een echte wetenschapper. Want met jouw telling help je mee aan het grootste vogelonderzoek van Vlaanderen. 

Leg pen en papier klaar en tellen maar! 

> Alles over de Vogeltelweek voor Scholen

 

 

 

Wil jij als eerste onze nieuwe natuuravonturen ontdekken?

MEER BOS MEER BOS MEER ...! 

Niks leuker dan ravotten in het bos: takken sleuren, kampen bouwen, bomen klimmen, ... Maar bossen zorgen ook voor zuurstof, rust en schaduw en verstopplekken voor dieren en vogels. Deze winter komen er 200 000 jonge boompjes bij in Vlaanderen. Dat is 100 hectare bosplezier. 

Steek je handen uit de mouwen en plant mee!

 

 

SPEELNATUUR

Wiebel over stammen, slinger aan touwen, bouw met takken, … Ontdek de avontuurlijkste speelnatuur achter de vlaggetjes op onze interactieve kaart.

Snuister door de pagina's vol met SNUITSPIRATIE voor dode momenten, saaie wandelingen en uren spel-, leer- en doeplezier.

> NAAR SNUITSPIRATiE

SNUIT-ACTIVITEITEN

Natuurpuntafdelingen, werkgroepen, bezoekerscentra en partners organiseren het hele jaar door workshops, zoektochten, knutselateliers en meer. Voor groot en klein(er).

> ZOEK IN JE BUURT

Wil je inspiratie voor buitenpret? Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ben je ouder, jeugdwerker, leerkracht, … en trek je graag de natuur in? Deel je eigen tips en laat je inspireren door anderen in onze FACEBOOKGROEP.

public://itr_longread/hout_snijden.png

Snuit is het buitenpretloket van Natuurpunt

 

Met steun van

TOP