15 april 2021

Natuur.fitis, het afdelingstijdschrift

Natuur.fitis is het gratis contactblad voor de leden van Natuurpunt vzw afdeling Nete & Aa.

02 april 2020
Schapenstal Vorselaar

In de Loose Weirelt

Welkom in “In de Loose Weirelt” de nieuwsflits van Natuurpunt Nete & Aa, Kern Vorselaar. Het is de bedoeling met deze flits onze leden nauwer te betrekken bij de werking en beter op de hoogte te houden over de activiteiten die onze kern op regelmatige basis organiseert.

11 maart 2020

NATUURPUNT ANNULEERT LAMMETJESDAG IN VORSELAAR OMWILLE VAN CORONADREIGING

De geplande lammetjesdag van zondagnamiddag 15 maart in de schapenstal van Natuurpunt aan de Dijkbaan in Vorselaar, gaat niet door.

25 mei 2018
Verenigingsnieuws

Natuurpunt wint prijs op Europees kampioenschap natuurbeheer

Groot nieuws: Natuurpunt heeft een Best of the Best Life Nature Award gewonnen voor het natuurherstelproject LIFE Kleine Nete. Natuurpunt kreeg de prijs uit handen van eurocommissaris Karmenu Vella. Life is de belangrijkste Europese hefboom voor het natuurbeleid. Het is de eerste keer dat een Vlaams natuurproject deze prijs in de wacht sleept.