Afbeelding
“Mechelen verdient nog meer natuur”
Wim Dirckx

“Mechelen verdient nog meer natuur”

14 sep 2022
Categorieën
Algemeen
Partnernieuws
Expeditie Natuurpunt
Giften
Schenkingen

Achter de verbluffende opbrengst van Expeditie Natuurpunt 2022 staan al even verbluffende deelnemers. Eén team dat meteen in het oog sprong was ‘Onze mama’s mogen ook mee’. Twee mama’s en hun twee kinderen van 14 zamelden € 2.256,41 in voor het Mechels Broek.

Tineke Marivoet: “Het idee om mee te doen kwam van mijn zus Liesbet. Zij had al eerder meegedaan en was erg enthousiast. Aangezien mijn oudste zoon Jolan en haar oudste dochter Winter niet liever doen dan kampen bouwen, ravotten of wandelen in de natuur, vroegen we hen om ons te vergezellen. Met de papa’s als teamcoach was het familieteam compleet.”

“Als geboren en getogen Mechelaars kozen we ervoor het Mechels Broek te steunen. Een zalig gebied vlak bij de stad, maar we zijn het er allemaal over eens dat Mechelen nog meer natuur verdient. Zelfgebakken koekjes, een wijn- en cavaverkoop en een tapasavond in de Noen waren voldoende om onze centjes vlot bij elkaar te krijgen. De Expeditie was voor ons een topervaring. De teamcoaches waren zelfs wat jaloers. Volgend jaar verandert de teamnaam dus misschien naar ‘Onze papa’s mogen deze keer mee’.

Jeukt het om zelf mee te doen? Blokkeer alvast 24 en 25 juni 2023 voor de volgende Expeditie. Vanaf december starten de inschrijvingen, dus hou www.expeditie.natuurpunt.be in het oog. Zin in een voorproefje? Bekijk dan de aftermovie op www.expeditienatuurpunt.be