SAKERTOUR : Hungary, Romania, Slovakia - birding ...

Hortobagy in Oost-Hongarije is een van die topgebieden waar vogels kijken onbeschrijfelijk is. Wie wil speuren over de pusta op zoek naar grote trappen, keizerarenden en sakervaken, of zich vergapen aan spelende roodpootvalken, terwijl een roodbuikvuurpad niet aan het oog ontsnapt? Ga met Natuurpunt en Starling Reizen naar de uitgestrekte steppen in het oosten van Hongarije, naar Hortobagy en het rivieroverstromingsgebied van de Tisza.

Reisprogramma en praktische informatie

Vogelfotografie in Hortobagy Hongarije! | Starling

Reisschema (dagindeling per dag beschreven, inhoud kan flexibel zijn)

DAG 1: 24/08 vlucht Brussel - Boedapest

DAG 2 – 7: 25/08 - 30/08 vogels kijken rondom Hortobagy NP

• moerassen
  • rivieren en valleien
  • steppes en "pusta's"

DAG 8: 31/08 terugvlucht Boedapest - Brussel

Reisduur: 8 dagen

Startdatum: 24/08/2019

Einddatum: 31/08/2019

Minimum aantal deelnemers (nodig voor gegarandeerd vertrek): 10

Maximum aantal deelnemers: 23

Uiterste inschrijvingsdatum:  15/06/2019

Reisbegeleiding

Jan Wellekens (namens Starling Reizen)

Beschrijving van accommodatie

We verblijven in leuk gelegen gezellige vakantiehuisjes in het dorpje Tiszafured, gelegen vlak bij de rivier en niet ver van het Nationaal Park. We delen per 5-6 deelnemers een bungalow met gedeeld sanitair, en komen samen voor de maaltijden.

Inbegrepen

inclusief 7 overnachtingen, alle maaltijden (vanaf lunch op vertrekdag tot en met lunch op terugkeerdag), alle transport ter plaatse, vliegtuigtickets (vluchten Brussel – Boekarest – Brussel), water, alle excursies, alle gegidste excursiesv alle inkom voor parken, verzekering garantiefonds.

Niet inbegrepen

annuleringsverzekering, reisbijstandsverzekering,  frisdrank, alcoholische drank, fooien en uitgaven van persoonlijke aard.

Prijs inclusief BTW

Natuurpunt leden: 1300 euro per persoon

Niet‐leden Natuurpunt: 1400 euro per persoon (korting Natuur.lid = 100 euro)

Toeslag eenpersoonskamer 250 euro per persoon

Inlichtingen

Voor alle inlichtingen en reserveringen:

Starling Reizen

Kantoor:
Dendermondsesteenweg 40,
9000 Gent (enkel op afspraak)

Tel.: +32(0)9/395.05.35

E-mail: contact@starlingreizen.be

Meer info:

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.