SAKERTOUR : Hungary, Romania, Slovakia - birding ...

Wie wil speuren over de pusta op zoek naar grote trappen, keizerarenden en sakervaken, of zich vergapen aan spelende roodpootvalken, terwijl een roodbuikvuurpad niet aan het oog ontsnapt? Ga met Natuurpunt en Starling Reizen naar de uitgestrekte steppen in het oosten van Hongarije, naar Hortobagy en het rivieroverstromingsgebied van de Tisza.

Reisprogramma en praktische informatie

Vogelfotografie in Hortobagy Hongarije! | Starling

Dagindeling:
DAG 1:  Brussel - aankomst Boedapest en transfer naar Hortobagy
Dag 2 - 9: omgeving Hortobagy
DAG 9:  terugvlucht naar Brussel/Amsterdam

Meer info weldra hier beschikbaar.

Inlichtingen

Voor alle inlichtingen en reserveringen:

Starling Reizen

Kantoor:
Dendermondsesteenweg 40,
9000 Gent (enkel op afspraak)

Tel.: +32(0)9/395.05.35

E-mail: contact@starlingreizen.be

Disclaimer

Natuurpunt vzw is geen reisorganisator en geen reisbemiddelaar. De vereniging wil haar leden de kans bieden samen op reis te gaan, onder begeleiding van een team van Natuurpuntbegeleiders. Om dit mogelijk te maken, werkt Natuurpunt samen met verschillende reisorganisatoren uit binnen- en buitenland, wiens reisprogramma’s en filosofie aansluiten bij de missie en de visie van Natuurpunt. Het zijn reizen van deze reisorganisatoren die u op deze pagina’s terugvindt. Deze reizen worden enkel door Natuurpunt mee onder de aandacht van haar leden gebracht. Wenst u deze reizen te boeken, dan dient u zich te wenden tot (de website van) de betrokken reisorganisator. De reisvoorwaarden van de reisorganisator beheersen de uitvoering van het reiscontract. Natuurpunt komt niet tussen in de contractsluiting en draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het reiscontract.