Natuurpunt Winkel

Webwinkel

In de webwinkel kan je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan natuurboeken, veldgidsen, zoekkaarten, determinatietabellen en prachtige naslagwerken. Ook voor verrekijkers, telescopen, vlindernetten, loepen en heel wat andere excursiematerialen kan je hier terecht. Aangevuld met een rijk aanbod aan voedersystemen, vogelvoeder, vogelnestkastjes en insectenhuisjes is de Natuurpunt Winkel zowat de meest gespecialiseerde webwinkel met natuurbehoudsproducten.

 

Aanbod voor afdelingen en werkgroepen

Afdelingen en werkgroepen vinden hier ook Natuurpuntmateriaal zoals T-Shirts, vlaggen, fluohesjes, ... Ze kunnen bestellen aan 20% korting.

Op een 30-tal producten geldt een korting van 30%. Dit zijn artikels die goed verkopen, waarmee je een eigen winkelstand kan samenstellen.

Om van dit aanbod voor afdelingen en werkgroepen gebruik te kunnen maken dien je als afdeling in te loggen op de winkelwebsite. Je penningmeester ontving hiertoe een specifieke login en paswoord. 

Hoe bekom je deze korting?

Bezoek de winkel via onderstaande link,  zo kom je in het B2B deel van de Natuurpunt winkel waar je naast deze commercieel interessante producten ook verenigingsmateriaal zoals vlaggen, T-shirts en wegwijzers kan bestellen.

GA NAAR DE WINKEL

Levervoorwaarden:

De betere aankoopprijzen hebben hun impact op de levervoorwaarden.

  • Voor bestellingen tot € 150 betaal je € 9 euro verzendkosten
  • Vanaf € 150 worden geen verzendkosten aangerekend

De gratis mobiele winkelstand is niet meer. Deze service wensen we niet meer aan te bieden wegens te omslachtig en te duur.

Icon
Icoon - Wist je dat

Vragen?

Neem contact op met je Verenigingscoach.