Bezoekerscentrum Landschap De Liereman - Oud-Turnhout

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Het bezoekerscentrum Landschap De Liereman is gelegen aan de rand van het meer dan duizend hectare groot Landschap De Liereman. Van hieruit kan je wandelingen maken in het natuurgebied. Het bezoekerscentrum ligt ook vlak bij het fietsknooppuntennetwerk.

Corona & Code Geel

UPDATE 04/05/2020: Voorlopig blijft ons bezoekerscentrum gesloten en de activiteiten geannuleerd. Voor up-to-date informatie kan je terecht op www.natuurpunt.be/corona.

Door de regen van de afgelopen dagen heeft het Agentschap voor Natuur en Bos brandfase rood verlaagd naar brandfase geel. De acute dreiging voor brandgevaar is voorbij waardoor Landschap De Liereman opnieuw toegankelijk is voor het publiek. Het afgebrande deel mag niet betreden worden. Blijf dus op de wandelpaden, hou voldoende afsatand en geniet van de natuur!

Brand verwoest groot deel van Landschap De Liereman

Op woensdagavond 22 april 2020 woedde een grote brand over ons natuurgebied. Die laat enorm veel schade na. Uitgebreide info vind je in dit nieuwsbericht. Wil je het herstel van de natuur steunen? Dat kan via een gift

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP