Workshop: Zuurdesembrood bakken in de houtoven op 12/11
Altijd al zuurdesembrood willen bakken, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen? Of misschien ben je al een hobbybakker en wil je de kneepjes van het vak leren van een ‘echte’ bio bakker. Dan is dit een workshop dat bij je past. Marjolijn Bloemmen neemt je stap voor stap mee in het proces. De broodjes worden afgebakken in de houtoven van Bakhuis priorij Groenendaal. Met de steun van de enthousiaste vrijwilligers van het bakhuis.
Wat breng je mee?
- schort
- keukenhanddoek
- broodzak
- mondmasker
Wat krijg je mee naar huis?
- zelfgebakken bio-brood
- broodrecept
Waarvoor zorgen we tijdens de workshop?
- een broodproevertje
- water/koffie/thee
Prijs
Voor deze workshop zijn er verschillende tarieven van toepassing:
Steuntarief: met een paar extra euro maak je onze activiteiten betaalbaar voor iedereen - 73,00€
Steuntarief leden | Standaardtarief niet-leden: dekt de kosten van je cursus - 71,50€
Ledentarief: als lid van Natuurpunt en/of het Open Netwerk kan je genieten van een korting - 70,00€
Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft - 66,00€
* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus
Deelnemen
Stap 1: Online inschrijven
Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.
Stap 2: Betalen
In de mailbevestiging vind je alle gegevens om het inschrijvingsgeld over te schrijven. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling in orde is gebracht.
Kan je er deze keer niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in het bakhuis? Hier vind je alle info over activiteiten in het bakhuis.
Prijs
Tarief niet-leden: 71.50 euro
Organisatie
Mede-organisatoren
Inschrijven
