Afbeelding
Jelle Vermeersch

Ontdek de nieuwe voorstelling 'Kijk!' van Begijn Le Bleu

12 sep 2022
Categorieën
Lokaal nieuws
Vogels

Ben je zot van vogels? Wil je meer weten over de kick van vogelspotten? Dan is de voorstelling 'Kijk!' van Begijn Le Bleu iets voor jou! Ze gaat door op 15 december van 20.15 u. tot 23.00 u. in het Ontmoetingscentrum De Djoelen in Oud-Turnhout in samenwerking met Natuurpunt De Wulp.

Begijn heeft het over de machtige levenswijze van vogelsoorten zoals de rietzanger, de gierzwaluw en de raaf. Hij neemt je mee in de lucht tijdens de vogeltrek waar een stroom van miljoenen vogels passeert richting het Zuiden, om vervolgens terug te landen in eigen land waar blauwe reigers als zen-monniken geduldig wachten om hun slag te slaan. Dit doet hij met woord en beeld, met bezieling en humor zoals we dat van hem kennen. Laat je meevoeren in de wondere wereld van Begijn waar vogels de hoofdrol spelen.

Geïnteresseerd? Reserveer je tickets via www.djoelen.be of [email protected]. Prijs: Standaard € 14, Abonnement: € 12, Jongeren: € 8, Kansentarief voor UiTPAS Kempen: € 2,8. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je van het abonnementstarief. Bestel je tickets via [email protected] met vermelding van je lidnummer.