Werkdagen

In onze natuurgebieden komen op tijd en stond enthousiaste vrijwilligers samen om een gevarieerd pakket van beheerwerken uit te voeren. Interesse om af en toe de handen mee uit de mouwen te steken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze conservators.

Griesbroek

In natuurgebied 'Griesbroek' is er geen systematische planning. De werkmomenten vallen wel altijd op een zaterdagvoormiddag (tussen 9u en 12u). Als er werken gepland worden, dan stuurt de conservator enkele dagen vooraf een mailtje aan de geïnteresseerden. Iedereen kan dan vrijblijvend beslissen of hij/zij komt helpen.

Als je graag mee op de mailinglijst komt, meld je dan even aan bij de conservator Tom Schildermans (tom.schildermans@skynet.be).

De Vennen

In natuurgebied 'De Vennen' wordt er wekelijks gewerkt op maandagvoormiddag (tussen 9u en 12u). Enkel bij te slechte weersomstandigheden worden de beheerwerken geannuleerd.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met conservator Jan Mallants (014/81 70 09 of jan.mallants@telenet.be). Normaliter wordt er afgesproken op de locatie van de werken, maar nieuwkomers worden - na contact met Jan - afgehaald aan het terrein van FC Cools (P. Luytendijk). 

Elke keer paraat of slechts één of meerdere keren per jaar? Iedereen is welkom!

TOP