Natuurpunt Dilbeek

Natuurpunt Dilbeek telt momenteel 579 leden, waarvan er een 20-tal actief meewerkt aan natuurstudie, natuurbeheer, natuureducatie en opvolging van het natuurbeleid in onze mooie gemeente met kleine maar verrassend mooie natuurpareltjes. Via deze website krijg je een breed zicht op onze huidige werking en de komende activiteiten. In de nieuwsrubriek vind je een overzicht van de resultaten van 20 jaar lokale natuurwerking en kun je via de nieuwsbrieven de lopende projecten mee opvolgen. Deze website biedt ook achtergrondinformatie over onze natuurgebieden.

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, frisse vrijwilligers. Niet omdat we het zelf niet meer zien zitten, maar omdat we zoveel  natuurplannen hebben die we graag willen uitvoeren dat we steeds handen tekort komen.  Voorkennis is niet vereist, een hart voor de natuur en zin om er samen zorg voor te dragen volstaan.

Contacteer ons via npdilbeek@gmail.com of via één van onze kernleden. Welkom!

Waarom lid worden?

• Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners