Wijgmaalbroek amfibieënpoel

Natuurpunt Leuven

Natuurpunt Leuven is een groep vrijwilligers die de natuur in het Leuvense willen beschermen en waar mogelijk uitbreiden.

Wij zijn actief op het grondgebied ‘groot Leuven’ (Leuven, Heverlee, Wijgmaal, Kessel-Lo en Wilsele), goed voor meer dan 1800 leden. Natuurpunt Leuven behoort tot de regionale vereniging Natuurpunt Oost-Brabant.

Alle activiteiten, cursussen, samenkomsten, vergaderingen en gezamenlijke beheerswerken van Natuurpunt zijn in het kader van maatregelen rond Covid-19 per direct afgelast en dit zonder tegenbericht tot 19 april 2020!

Beste Natuurliefhebber
Omwille van het coronavirus is de werkdag met de pat(s)ers op 21 maart afgelast. Opruimactie Vlierbeek op 22 maart afgelast. Werkdag Wijgmaalbroek op 28 maart afgelast. Wandeling langs de Voer op 29 maart afgelast. Aangezien er in het provinciedomein geen events plaatsvinden tot en met Pasen is ook de paaswandeling op 5 april afgelast. Natuurpunt adviseert: 'Maak van de nood een deugd en duik de natuur in!'
Had je interesse in de opruimactie? Wil je de tijd die nu vrijkomt graag buiten besteden? Samen met stad Leuven onderzoeken we hoe we kunnen voorzien in opruimmateriaal zodat individueel of in gezinsverband zwerfvuil opgeruimd kan worden. Meer info volgt op deze website en op de Facebookpagina's van Natuurpunt Leuven en Natuurpunt Vlierbeek.
Heb je een vraag? Laat het ons weten.
Tot gauw, Natuurpunt Leuven
Meer weten over het coronavirus en de getroffen maatregelen?

Waarom lid worden?

• Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners