Wijgmaalbroek amfibieënpoel

Natuurpunt Leuven

Natuurpunt Leuven is een groep vrijwilligers die de natuur in het Leuvense willen beschermen en waar mogelijk uitbreiden.

Wij zijn actief op het grondgebied ‘groot Leuven’ (Leuven, Heverlee, Wijgmaal, Kessel-Lo en Wilsele), goed voor meer dan 2500 leden, bijna 30ha natuurgebied en een steeds grotere groep enthousiaste vrijwilligers. Natuurpunt Leuven behoort tot de regionale vereniging Natuurpunt Oost-Brabant.

Natuurpunt wordt 20 jaar en viert dat met een toer door Vlaanderen. In Leuven vieren we dat uitgebreid tijdens het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 mei 2021. Je vindt alle informatie in de agenda.

Schrijf in op de nieuwsbrief van Natuurpunt Leuven

Op deze pagina's vind je alle informatie van en over onze afdeling. Gebruik de menustructuur om te navigeren of ga naar de site map voor een volledig overzicht.

Waarom lid worden?

• Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners