Natuurpunt Tremelo is actief in Tremelo en Baal. Een gedreven team van 100% vrijwilligers maakt er werk van het beschermen en het beheren van de natuur in 5 erkende natuurreservaten. Ook op het vlak van (lokaal) natuur- en milieubeleid en natuureducatie probeert Natuurpunt Tremelo een impact te hebben.

Wil jij ook lid worden met je gezin? Dat appreciëren we ten zeerste. Bovendien geniet je dan van vele voordelen bij allerlei partners.

Wil je graag actief meewerken? Heb je iets te melden? Laat het ons weten. Je kan ons bereiken via natuurpunttremelo@gmail.com!

Wens je op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en onze komende activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief, hou onze website in de gaten en volg zeker onze Facebookpagina.

Je kan je favoriete natuurgebied in Tremelo-Baal ook erg vooruithelpen met een gift. Dit kan via overschrijving op het nummer BE56 2930 2120 7588. Gebruik als vermelding zeker één van onderstaande referenties ('gift' + projectnummer + naam natuurgebied) of klik op je favoriete natuurgebied om je gift online over te maken. 

Gift 9407 Laekdal
Gift 9955 Zegbroek
Gift 9959 Bolloheide
Gift 9982 Balenberg
Gift 9996 Meren

>>> Wist je dat je bovendien voor een gift vanaf 40 euro een fiscaal attest krijgt? De belastingvermindering bedraag 45 procent. Dus een gift van bijvoorbeeld 100 euro, kost je zo uiteindelijk maar 55 euro!

Interessant om te weten: je kan Natuurpunt ook opnemen in je testament of je kan zélf een steunactie organiseren met je gezin, je buren, je club, je school, je vereniging,...

Alvast bedank.

Natuurpunt Tremelo

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang je Fiets- en Wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP