Afbeelding

Dag van de Natuur op 26 november: Verborgen vijverleven, doedag voor (groot)ouders en kinderen aan de Vijvers Bellefroid

29 okt 2022
Categorieën
Lokaal nieuws
Organisatie


Natuurbeleving is goed voor kinderen. Spelen in de natuur is bewegen, grenzen verleggen en je fantasie gebruiken. Het stimuleert zowel de motorische als de cognitieve ontwikkeling. Bovendien groeien kinderen die vaak in de natuur vertoeven op tot mensen die de natuur waarderen.  Daarom organiseert Natuurpunt Leuven een doedag voor (groot)ouders en kinderen aan de Vijvers van Bellefroid waarin heel wat verborgen vijverleven in te ontdekken valt!

Waar verstoppen de aalscholvers zich? Zorgen bomen voor hun baby’s? Kan je het beverspoor vinden? Hoe smaakt heksensoep? Luister je graag naar spannende verhalen over de natuur? Durven je (groot)ouders een gevaarlijk parcours door het bos en over het water te volgen? Kom dan op zaterdag 26 november tussen 13u en 18u naar de Dag van de Natuur aan de Vijvers van Bellefroid! Opgepast: niet voor (groot)ouders die bang zijn van modder of kriebelbeestjes! De tocht is avontuurlijk, uitdagend, enthousiasmerend en vooral: leuk! Ideaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en hun ouders en/of grootouders.

Krijg je zin in avontuur? Schrijf je dan in via [email protected]. Vermeld het aantal kinderen, hun leeftijd en het aantal volwassenen in je bericht. Bij inschrijving krijg je een tijdslot toegewezen. Tot dan!

Dag van de Natuur: Verborgen vijverleven. Doedag voor (groot)ouders en kinderen aan de Vijvers Bellefroid | Natuurpunt