teambuilding in de natuur
Luc Van den Bergh

Teambuilding

Beleef een onvergetelijke dag in de natuur!

Is jouw team ook toe aan een energie-injectie? Snakken je medewerkers naar mentale rust, een herbronningsmoment? Ben je op zoek naar iets dat de dagelijkse sleur doorbreekt en nog lang zal nazinderen? Dan staan we klaar om je te verwelkomen in onze natuurgebieden. Wat dacht je van een teamdag midden in de natuur? Natuurpunt ijvert al bijna 20 jaar voor meer en betere natuur – ook in de Kempen. Dag na dag werken professionele en vrijwillige medewerkers aan die doelstelling.

Ook bedrijven en verenigingen kunnen hierbij helpen.

In overleg voorzien we een boeiend en gevarieerd dagprogramma, zoals een wandelexcursie onder begeleiding van een gids of samen werken in de natuur. Natuurbeheer is dé perfecte basis voor een teamervaring met je bedrijf.Samenwerken, taken verdelen, samen een doel bereiken en achteraf genieten van het resultaat staan centraal. Wij organiseren dit graag op maat van jouw bedrijf!

Vul hier je aanvraagformulier in

Download hier onze teambuilding-formules: