Steun ons

Wil je ook helpen om de natuur in Brugge te beschermen?

Wil je de verdere uitbouw van onze natuurgebieden helpen ondersteunen? – Doe een gift!

Investeer in de toekomst van de natuur! Met jouw gift kunnen wij onze natuurgebieden uitbreiden en inrichten. De subsidies van het Vlaams Gewest en van de Stad Brugge zijn onvoldoende om die grote bedragen te dekken. Je kunt eenmalig een gift doen, of maandelijks een klein bedrag overmaken. Giften vanaf € 40 (eenmalig of opgeteld over een jaar) zijn fiscaal aftrekbaar.

Stort je gift op rekening BE56 2930 2120 7588. Wil je een gift overmaken voor een Brugs natuurgebied? Vermeld “Gift Natuurpunt” en naam en projectnummer van uw favoriet natuurgebied:

Op verzoek vermelden wij de namen van donateurs in ons plaatselijk ledenblad De Spille.

Ben je zaakvoerder of handelaar met een hart voor de natuur?

Adverteer bij ons! De Spille wordt gelezen door 2500 gezinnen, en is een een ideaal uithangbord in de regio. Dé referentie dus voor de jonge en oudere ondernemer, die economie met ecologie wil verzoenen, die groene technologiën wil promoten, die bezorgd is voor sociale vernieuwing, die investeert in de toekomst….

Wil je De Spille inkijken? Stuur een berichtje naar natuurpuntbrugge.secr@gmail.com voor een exemplaar.


Steek je graag de handen uit de mouwen? – Kom helpen in onze natuurgebieden!

Neem deel aan een werkdag in de mooiste plekjes rond Brugge. Een goede gelegenheid  om een reservaat beter te leren kennen en je zorgt metterdaad voor meer en betere natuur. Alle info daarover vind je in de activiteitenkalender en in De Spille. Van harte welkom!

Ander vrijwilligerswerk voor Natuurpunt Brugge? 

Stuur een mailtje naar sofiewim0@gmail.com met een opsomming van je interesses.Ook vrijwilligers voor administratie en digitale media zijn welkom. 

TOP