Sponsoren met je bedrijf

sophie_fouache_-_revive_2.jpg

© Sophie Fouache

Heeft jouw bedrijf een hart voor de natuur in en rond Gent? Wil je Natuurpunt Gent steunen zodat wij onze natuurgebieden kunnen uitbreiden en beheren, en onze publiekswerking kunnen verderzetten?

We hebben verschillende opties voor je bedrijf in petto. Ontdek ze hieronder!

Wil je op een andere manier samenwerken? Neem contact op.

Een evenement sponsoren

Natuurpunt Gent organiseert regelmatig verschillende grotere publieksevenementen: de Wildeplantenbeurs in de Bourgoyen-Ossemeersen, de Levende Leiedag, de Bomen- en Struikenverkoop, de Dag van de Natuur en de Natuurpuntfuif. Die evenementen lokken heel wat volk en brengen een mooie som geld in het laatje, die we integraal investeren in de lokale natuur. Maar uiteraard kost de organisatie ervan ook geld. Alle steun is dus welkom. Wil jij met je bedrijf een of meer van onze evenementen steunen?

Jouw voordeel: we nemen je bedrijfsnaam en -logo steevast mee in de communicatie over het evenement

> Neem contact op voor meer info en voorwaarden

Sponsoren in natura

Om onze natuurgebieden te beheren en activiteiten te organiseren, hebben we heel wat materiaal nodig. De kost ervan kan hoog oplopen. Ook hiermee kun je als bedrijf helpen, door materiaal of producten te sponsoren.

Jouw voordeel: je materiaal gaat door heel wat handen en heeft een grote zichtbaarheid, in overleg nemen we je bedrijfsnaam en -logo mee op in onze communicatie.

> Neem contact op voor meer info en voorwaarden

Teambuilding in de natuur

Kom met je collega’s op teambuilding en beleef zonder twijfel een fantastische dag samen! Als team verken je de natuur in en rond Gent op een ontspannen én actieve manier. Wij organiseren een volledige of halve dag met natuurbeheerwerken, een gegidste wandeling en catering.

> Ontdek onze formules

Een gift doen

Natuurlijk kun je ook als bedrijf een gift doen of een inzamelactie organiseren voor de natuur in en rond Gent. Met jouw steun kunnen we de natuur in je buurt veiligstellen.

> Doe een gift 


TOP