Bezoekerscentrum Landschap De Liereman - Oud-Turnhout

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Het bezoekerscentrum is gelegen aan de rand van het meer dan duizend hectare groot Landschap De Liereman. Van hieruit kan je wandelingen maken in het natuurgebied. Het bezoekerscentrum ligt ook vlak bij het fietsknooppuntennetwerk.

Welkom terug op ons terras

Vanaf 8 mei mogen we eindelijk terug een terrasje doen! Nood aan iets lekkers na een wandeling in ons natuurgebied? Geniet op ons terras van een kop koffie of thee, een warme chocomelk, een fris drankje of een heerlijke frisco. Voor elk wat wils!

Ontdek onze webshop

Wist je dat ons winkeltje ook een webshop heeft? Bestel je favoriete streekproducten zoals Lieremanhoning en Gageleer of ontdek ons assortiment vogelvoer, (natuur)boeken enzovoort. Vermeld bij je bestelling het gewenste afhaalmoment. Afhalen kan elke dag tussen 13 u. en 17 u. en op zondag tussen 11 u. en 18 u. De opbrengst gaat integraal naar het natuurgebied. Bedankt!

Steun ons natuurgebied

We hebben met z’n allen de natuur nog nooit zo erg gewaardeerd als nu. Want hoe zalig is om in deze lockdowntijden dicht bij Landschap De Liereman te wonen? Jammer genoeg staat onze natuur onder druk. Hoe kan jij daar verandering in brengen? Steun ons natuurgebied.

1. KOOP IETS IN ONS WINKELTJE

2. GEBRUIK TROOPER VOOR AL JE ONLINE-AANKOPEN

3. WORD LID VAN NATUURPUNT 

4. DOE EEN GIFT

Bedankt voor de steun!

1 jaar na de brand in Landschap De Liereman

Op 22 april 2020 verwoestte een brand een groot deel van het kerngebied van Landschap De Liereman. Een jaar later zijn de sporen van de ramp nog steeds zichtbaar. We blikken terug op deze sombere gebeurtenis en de golf van solidariteit die daarop volgde. Hoe stelt het getroffen gebied het? Een stand van zaken en een hoopvolle blik op de toekomst. Lees hier het nieuwsbericht.

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP