Bezoekerscentrum Landschap De Liereman - Oud-Turnhout

Bezoekerscentrum Landschap De Liereman

Het bezoekerscentrum Landschap De Liereman is gelegen aan de rand van het meer dan duizend hectare groot Landschap De Liereman. Van hieruit kan je wandelingen maken in het natuurgebied. Het bezoekerscentrum ligt ook vlak bij het fietsknooppuntennetwerk.

UPDATE 28/03: Vrijdagavond 27/03 communiceerde de Veiligheidsraad nieuwe richtlijnen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We volgen deze richtlijnen, gelasten alle activiteiten af en sluiten het bezoekerscentrum tot en met 19 april. Voor up-to-date informatie kan je terecht op www.natuurpunt.be/corona.

NIEUW! - FOTOZOEKTOCHT

Buurtbewoners kunnen ook in deze coronatijden terecht in ons natuurgebied. Speciaal voor hen hebben we zelfs een fotozoektocht uitgewerkt. De deelnameformulieren vind je hier. Leuk om te doen én je helpt er je favoriete natuurgebied mee.

Aan al wie gebruikmaakt van de fotozoektochten vragen we namelijk een kleine financiële bijdrage (richtprijs 8 euro). Die kan je storten op het rekeningnummer van het bezoekerscentrum: BE03 1431 0079 1084. Vermeld zeker 'fotozoektocht + je naam' in de mededeling.

In ruil voor je bijdrage krijg je een cadeaubon van 5 euro, te spenderen in de Natuurpuntwinkel in ons bezoekerscentrum. Die zal op je liggen te wachten wanneer de winkel heropent.

Alvast heel erg bedankt voor de steun en geniet van de zoektocht!

Waarom lid worden?

  • Bescherm de natuur
  • Ontvang jouw wandelgids
  • Krijg korting bij onze partners

TOP